Termékeink

Az Éclair Műhely nem kifejezetten a hagyományos értelemben vett cukrásztermékek előállítását tűzte ki célul. Szívesen használunk különböző, de egymással harmonizáló ízeket/textúrákat egy-egy terméken belül.

Tortáink elsősorban mousse-jellegű torták, de természetesen a vajkrémes finomságok kedvelőinek is tudunk finom, főzött krémmel töltött édességeket ajánlani.

Ha valaki inkább a szárazabb, töltetlen süteményeket részesíti előnyben, vagy fontos, hogy a termék hosszabb időn keresztül tárolható legyen hűtés nélkül, akkor a töltetlen tortákat vagy aprósüteményeket tudjuk számára ajánlani.

A cukrászsütemények/torták mellett fő profilunk a péksütemények, uzsonnasütemények, kalácsok és egyéb tésztafélék készítése is.

Fontos továbbá megjegyezni, hogy nemcsak az édes sütemények és desszertek lelkes hívei, hanem a sós sütemények, piték, pogácsák, krékerek kedvelői is találhatnak nálunk az ízlésüknek megfelelő terméket.

A széles termékkínálat kapcsán szívesen vállaljuk különböző összejövetelek, ünnepek desszertasztalainak elkészítését is.

about author

soos.eniko

rendeles@eclairmuhely.com

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.