Megrendelés, szállítás

A termékek megrendelése a rendeles@eclairmuhely.com e-mail címen vagy a +36 30 991 0691-es telefonszámon történhet. Rendeléskor a megrendelni kívánt termékből a mennyiséget (tortáknál szeletszám, egyéb desszerteknél, péksüteményeknél a feltüntetett egység alapján kérjük a mennyiség megadását) és az átvétel napját kell feltétlen megjelölni.

Amennyiben glutén-, laktóz-, tej- vagy cukormentes édességet szeretne, kérem feltétlen jelölje meg ezt az opciót is a rendelésnél. Ebben az esetben egyedi ajánlatot küldünk az Ön számára.

A termékek átvétele különböző módon történhet:

 • személyesen Budajenőn, telephelyünkön, előre egyeztetett időpontban, INGYENES,
 • személyesen Budapesten (I., II., III., XI., XII. kerületekben) előre egyeztetett időpontban, 0-1500 Ft szállítási díjjal,
 • Budapest egyéb kerületeibe
  előre egyeztetett időpontban 1500-2500 Ft szállítási díjjal,
 • Telki településre, előre egyeztetett időpontban, INGYENES kiszállítással,
 • Budakeszi, Páty, Perbál településekre
  előre egyeztetett időpontban, 500 Ft szállítási díjjal ,
 • Budaörs, Biatorbágy, Zsámbék, Nagykovácsi, Solymár településekre
  előre, egyeztetett időpontban 1500 Ft szállítási díjjal,
 • óvodákba, iskolákba is vállalunk kiszállítást a megfelelő dokumentumok kíséretében,
 • további településekre, illetve egyedi szállítási igény esetén keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeken.

Ön már beszerezte a Mikulás ajándékokat? Ha idén úgy döntene, hogy fontos szempont lehet a választásnál a környezettudatosság és az adalékmentes, prémium alapanyagok, akkor Mikulás dobozaink jó alternatívái lehetnek a hagyományos csomagoknak.

Mikulás napi sütemény válogatásokat készítünk össze kizárólag papír csomagolásban, papír szalaggal, matrica nélkül, egyedi @artistampdesign pecséttel, amelyet személyre szabhat, ha az ajándékozott nevét ráírja a dobozra. 


Aprósüteményes: 500 g több napig eltartható, adalékmentes, prémium alapanyagokból készült, friss aprósütemény: banánkenyér rocher mázzal, linzer karika, kakaós-vaníliás keksz, dupla csokoládés omlós keksz, kókuszhabos csiga, erdei gyümölcsös linzer téli motívummal. Ára: 3000 Ft/ doboz


4 db desszertet tartalmazó doboz: adalékmentes, prémium alapanyagokból készült, friss desszert: tartelette vaníliás sablé-val fűszeres meggy és rumos, pörkölt diómousse töltelékkel, prémium kakaóval; mézes-krémes szelet igazi vaníliával, rozsliszttel, prémium csokoládéval; málnazselés máktorta narancsos vanília-joghurt mousse-szal, narancslikőrrel; Passiógyümölcs mousse, őszibarackzselé, pisztáciás-olívaolajos alapon, házi citromlikőrrel tökmag-pisztácia grillázzsal Ára: 3800 Ft/doboz


Sós aprósüteményes: 500 g adalékmentes, prémium alapanyagokból, kizárólag természetes kovásszal készült, friss, vegyes sós aprósütemény: füstölt sajtos ropogós (több napig eltartható), sajtos, túrós és tökmagos pogácsa. Ára: 2500Ft/doboz

Az Éclair Műhely nem kifejezetten a hagyományos értelemben vett cukrásztermékek előállítását tűzte ki célul. Szívesen használunk különböző, de egymással harmonizáló ízeket/textúrákat egy-egy terméken belül.

Tortáink elsősorban mousse-jellegű torták, de természetesen a vajkrémes finomságok kedvelőinek is tudunk finom, főzött krémmel töltött édességeket ajánlani.

Ha valaki inkább a szárazabb, töltetlen süteményeket részesíti előnyben, vagy fontos, hogy a termék hosszabb időn keresztül tárolható legyen hűtés nélkül, akkor a töltetlen tortákat vagy aprósüteményeket tudjuk számára ajánlani.

A cukrászsütemények/torták mellett fő profilunk a péksütemények, uzsonnasütemények, kalácsok és egyéb tésztafélék készítése is.

Fontos továbbá megjegyezni, hogy nemcsak az édes sütemények és desszertek lelkes hívei, hanem a sós sütemények, piték, pogácsák, krékerek kedvelői is találhatnak nálunk az ízlésüknek megfelelő terméket.

A széles termékkínálat kapcsán szívesen vállaljuk különböző összejövetelek, ünnepek desszertasztalainak elkészítését is.

Az Éclair Műhely 2018-ban alakult azzal a céllal, hogy adalékmentes, kis darabszámú, hagyományos vagy különleges édességekkel örvendeztesse meg megrendelőit. Cukrászsüteményeink, tortáink nagy része glutén-, laktóz-, tej- és cukormentes változatban is elérhetőek.

Péksüteményeink, kalácsaink szintén kizárólag természetes alapanyagokból, élesztő nélkül, természetes kovásszal készülnek.