Péksütemények, kalácsok

Péksüteményeink, kalácsaink kizárólag természetes alapanyagokból készülnek. Mit jelent ez? Adalékmentes lisztet, igazi vaníliát, vajat, bio citrusokat, kezeletlen mazsolát, prémium kakaót és csokoládét használunk. Élesztő helyett csakis természetes kovásszal dolgozunk, ami a süteményeknek különleges ízvilágot, hosszabb frissességet, könnyebb emészthetőséget biztosít.

A sütemények egy része laktóz-, tej- , tojás- és/vagy gluténmentes  változatban  is kérhető. Üzemünk nem gluténmentes, a felhasznált allergénekről kérjük, tájékozódjon a megrendelés folyamán. Amennyiben mentes vagy vegán süteményt szeretne rendelni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Fonott kalács

Klasszikus fonott kalács kovásszal, hosszú érleléssel.

Húsvétkor elmaradhatatlan része az ünnepi reggelinek. Édes és sós változatban, 500 és 1000 g-os méretben ajánljuk.

4500 Ft/kg

Tej- és tojásmentes kalács

Tej- és tojásmentes kalács

Klasszikus kalács kovásszal, hosszú érleléssel, melyet tej- és tojás nélkül, adalékmentesen (mandulatejjel és olívaolajjal) készítünk.

Édes és sós változatban, 500 g-os méretben ajánljuk.

5000 Ft/kg


Kakaós kalács

Klasszikus kalács, amit prémium kakaóval és természetesen kovásszal készítünk.
500 és 1000 g-os méretben ajánljuk.

4500 Ft/kg


Csokoládés vagy vaníliás kalács

Csokoládés, vaníliás vagy narancsos-marcipános krémmel gazdagon töltött kalács, amit természetesen prémium kakaóval, igazi vaníliával, valódi marcipánnal, kezeletlen naranccsal és kovásszal készítünk.

Töltelék nélkül, étcsokoládé cseppel vagy mazsolával is kérhető.
500 és 1000 g-os méretben ajánljuk.

4500 Ft/kg


Kuglóf

Finom uzsonnasütemény, amit igazi vaníliával és vajjal készítünk, természetesen kovásszal. Csokoládés, narancsos-marcipános vagy mazsolás változatban kérhető.

4500 Ft/kg


Csokoládés vagy mazsolás zsemle

Finom uzsonnasütemény, amit étcsokoládécseppekkel vagy mazsolával dúsítunk. Vaj nélkül, citromos olívaolajjal készítjük.

450 Ft/db


Pozsonyi kifli

Örök klasszikus új ízekkel:
a hagyományos diós, mákos és gesztenyés tölteléken túl, török mogyorós és marcipános-aszalt sárgabarackos töltelékkel is kínáljuk. Szintén élesztő nélkül, természetes kovásszal készül.

500 Ft/db


Kovászos beigli
Kovászos gesztenyés beigli
Kovászos diós- és mákos bejgli

Bejgli

Karácsonyi klasszikus, amit egyébként az Ínyesmester (Magyar Elek) húsvéti menüjébe is beillesztett. Szintén élesztő nélkül, természetes kovásszal készül a hagyományos diós, mákos és gesztenyés tölteléken túl török mogyorós és mandulás-aszalt sárgabarackos töltelékkel kínáljuk.

500g-os bejgliket készítünk.

4500 Ft/db


Kovászos szilvalekváros bukta
Kovászos szilvalekváros bukta

Lekváros bukta/túrós batyu

Az örök klasszikus, amit természetesen kovásszal készítünk és finom, sűrű szilvalekvárral vagy vaníliás-citromos túró töltelékkel töltünk.

500 Ft/db