Sós sütemények

Sós süteményeink között a hagyományos pogácsákon túl különböző quiche-ek (sós piték), valamint sajtkrémes fánk is szerepel.

A sütemények egy része laktóz-, tej- , tojás- és/vagy gluténmentes  változatban  is kérhető. Üzemünk nem gluténmentes, a felhasznált allergénekről kérjük, tájékozódjon a megrendelés folyamán. Amennyiben mentes vagy vegán süteményt szeretne rendelni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

A pogácsák kizárólag természetes kovásszal, élesztő és sütőpor hozzáadása nélkül, hosszú érleléssel készülnek. Pogácsák esetében a minimális rendelési mennyiség 1 kg!

A quiche-ek például tökéletesek egy-egy kisebb összejövetelre is, de akár egy könnyű vacsorára is ajánljuk őket.

Átmenetileg nem rendelhető

Könnyű pogácsa, amit finom krémsajttal, valódi vajjal és gouda sajttal készítünk. A természetes kovász és a hosszú érlelés miatt különösen finom ízű és könnyen emészthető.

6200 Ft/kg

Átmenetileg nem rendelhető

Könnyű pogácsa, amit finom rögös túróval és valódi vajjal készítünk. A természetes kovász és a hosszú érlelés miatt különösen finom ízű és könnyen emészthető.

6000 Ft/kg

Cheddaros éclair

Átmenetileg nem rendelhető

A sajtkrémes fánkot könnyű égetett tésztából készítjük (képviselőfánk tészta) és cheddaros-tejszínes krémmel töltjük.
Minimális rendelési mennyiség 0,5 kg!

5500 Ft/kg

Átmenetileg nem rendelhető

Tonhalas quiche: a sós, tejszínes omlós tésztát valódi vajjal készítjük, amibe paradicsomos-póréhagymás, kapribogyós tonhal tölteléket teszünk.

8, 10, 12, 16 szeletes változatban kérhető

900 Ft/szelet